Kortschild nodig?

Kortschilden voor iedere ruimte met de juiste aanduiding!

Wanneer je op zoek bent naar een kortschild heb je vaak al enig idee waar je deze voor wilt gaan gebruiken. Dit kan zijn om een deur aan beide kanten af te sluiten en eventueel te openen middels een sleutel. We hebben ze allemaal!

Hier vind je het juiste kortschild voor bijvoorbeeld je toiletdeur.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 147

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 147

Veiligheidsbeslag in de vorm van kortschilden kun je voor veel deuren gebruiken.

Welk kortschild zoek je precies?

We helpen je natuurlijk graag door hier een aantal suggesties met je door te nemen, waardoor het wellicht duidelijk wordt welk kortschild het beste bij je situatie past. 

De perfecte basis vind je bij de Ivana basic kortschild. Met dit kortschild heb je een eenvoudig product welke je makkelijk bevestigd en vaak gebruikt wordt voor situaties waarin je er veel nodig hebt.

Wil je graag je toilet voorzien van een kortschild met het juiste slot? De Ivana 72/8 basic kortschild beschikt over goede basiseigenschappen en past op vrijwel iedere deur. Simpel en eevoud tegen een scherpe prijs. 

Een kortschild met een mooi en strak uiterlijk vind je bij de Ivana slg56 economy kortschild door het gegoten aluminium en beschikt over een handig sleutelslot. 

Wie op zoek is naar een kortschild van hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur heeft aan het Ivana WC necosteel kortschild een hele goede. Het is rvs veiligheidsbeslag en zeer gemakkelijke bevestiging middels een kliksysteem waardoor schroeven en dergelijke overbodig zijn. Ideaal!

"Een kortschild maakt de toegang tot een ruimte toch altijd een stuk makkelijker."