Schuifdeursystemen

Kies voor schuifdeurbeslag voor het soepel openen en sluiten van je schuifdeuren!

Schuifdeuren worden dagelijks veelvuldig gebruikt. We hebben een aantal mooie schuifdeursystemen voor je zodat je hier jarenlang plezier van hebt. Op zoek naar een specifiek systeem? Laat het ons weten via info@tpland.nl en we gaan graag voor je op zoek!

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 15

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 15

Hulp nodig bij het vinden van het juiste schuifdeursysteem?

We hebben het beste schuifdeurbeslag voor je uitgekozen waarmee je moeiteloos je schuifdeur / schuifpui open kunt schuiven. En dan ook nog eens voor een mooie betaalbare prijs. We lichten ze kort even toe!

Mooi basis schuifdeur beslag

Wanneer je er graag voor wilt zorgen dat je schuifdeuren geluidloos en soepel open kunnen heb je aan een goede basis vaak al voldoende. Zo is er de Ivana set 40 schuifdeurbeslag welke is voorzien van instelbare geleiderollen en nylon wielen met zelfsmerende assen waardoor je schuifdeur absoluut geen geluid zal maken! Het stalen materiaal zorgt ervoor dat hij lange tijd meegaat en je kunt het makkelijk zelf plaatsen. En dat voor een mooie kleine prijs, perfect!

Wanneer je schuifdeuren iets zwaarder zijn en je er zeker van wilt zijn dat alles goed blijft hangen kun je het beste de Ivana super set 40 schuifdeurbeslag aanschaffen. Dit schuifdeursysteem heeft kan een maximaal gewicht dragen van 60 kilogram en zorgt voor het soepel en geluidloos openschuiven van je schuifdeur.

Hang en sluitwerk schuifdeuren voor het wijzigen van een inloopkast naar vaste kast.

Wanneer je een inloopkast hebt en je wilt deze ombuigen naar een vaste kast met kastdeuren is er eigenlijk 1 optie. En dat is het Ivana Monoral schuifdeur beslag. Dit schuifdeursysteem kun je direct tegen de muur of het plafond bevestigen voor een strakke afwerking en wordt geleverd als complete set zodat je gelijk aan de slag kunt!

Luxe schuifdeurbeslag

Het schuifdeurbeslag welke van alle gemakken is voorzien is het Ivana Ultralux 40 schuifdeurbeslag. Dit schuifdeursysteem heeft instelbare looprollen en je kunt zelf bepalen op welke moment de deur stopt met schuiven door de instelbare eindstop. Zo kun je optimaal genieten van je schuifpui!

Heb je een hele grote en dus zware schuifdeur? Dat is geen probleem want ook hiervoor is er een luxe schuifdeursysteem, namelijk het Ivana Ultralux 120 schuifdeur beslag. Bekijk hem zelf!

Maak je schuifdeur compleet door het toevoegen van mooi design schuifdeurbeslag!

Een schuifdeursysteem is ideaal om ervoor te zorgen dat je schuifdeur open kan, maar een fijne hendel of deurknop om de schuifdeur ook daadwerkelijk open te schuiven mag natuurlijk niet ontbreken! Hiervoor hebben we het mooie Ivana necosteel hef schuifdeurbeslag voor je. Mooi en sterk deurbeslag met een lange greep zodat de schuifdeur in een mum van tijd open is. Een fraaie roestvrijstale toevoeging op je schuifdeuren!