Veiligheidscilinders

De profielcilinders die een goede beveiliging garanderen!

In vele situaties is het fijn om een cilinderslot te hebben die een goede beveiliging tegen inbraak garandeert.

De stichting Kwaliteit gevelbouw test hang- en sluitwerk op het gebied van sterkte en duurzaamheid. Op basis hiervan krijgen ze een aantal sterren die de inbraakwerendheid van het product aangeeft.

Wat is SKG?

Bekijk ons blogbericht wat is SKG waarin de verschillende sterren worden uitgelegd!

4 Artikel(en)

4 Artikel(en)

Hulp nodig bij het vinden van de juiste veiligheidscilinders?

We hebben verschillende veiligheidscilinders voor je op een rij gezet zodat de favoriete er waarschijnlijk direct uit springt. Bekijk de verschillende cilinders van Ivana of Lips en kies voor deze uitstekende beveiliging.

SKG cilinders

Alle veiligheidcilinders zijn voorzien van het SKG keurmerk waarmee ze officieel inbraakwerend zijn. Ze beschikken allemaal over minimaal 2 sterren waarmee ze zorgen van een inbraakwerend heid van minimaal 3 minuten. Deze periode is voor een mogelijke inbreker voldoende om de inbraak vroegtijdig te staken. Vaak kunnen zij in een oogopslag zien wat voor cilinder het is en beginnen ze er daarom ook gewoon vaak niet aan. Dit geeft natuurlijk een extra fijn en veilig gevoel!

Ivana cilinders

Ivana heeft ook een mooie serie veiligheidscilinders samengesteld waarmee je voorzien bent van uitstekend deurbeslag. Je hoeft enkel te bepalen aan welke eigenschappen je cilinder moet voldoen.

Dubbele veiligheids profielcilinder

Hiervoor is er de Ivana basic dubbele veiligheidsprofielcilinder. Deze cilinder zorgt ervoor dat je vanaf beide kanten de deur kunt openen en is dus erg handig voor bijvoorbeeld voordeuren en verschillende binnendeuren.

Wanneer je op zoek bent naar een complete set moet je de Ivana basic veiligheidsprofielcilinder set eens bekijken. 

Knopcilinder

Zoek je juist een cilinder die vanaf 1 zijde met een draaiknop te openen is? Dan biedt de Ivana basic veiligheids profielcilinder knop de juiste uitkomst.

Lips veiligheidscilinders

Ook Lips heeft verschillende mooie en strakke design cilinders voor een goede beveiliging van je woning. Door het messing materiaal vallen deze veiligheidscilinders in een ietwat hogere prijsklasse maar ben je verzekerd van de beste beveiliging tegen inbraak zonder blijvende schade.

Ook hier zijn er de verschillende modellen als met de Ivana cilinders. Bekijk hier je Lips dubbele cilinder of je Lips knop cilinder.

Veiligheidscilinder gelijksluitend maken

Wil je graag dat al je cilinders met 1 sleutel te openen zijn? Dat kan zeer makkelijk doordat we de mogelijkheid bieden om je cilinders gelijksluitend te maken. Dit geldt voor alle Ivana basic dubbele cilinders.

Zorg voor een veilig gevoel in huis door het plaatsen van de juiste veiligheidscilinders!