Discusslot

Op zoek naar een hangslot met een zeer sterke beveiliging?<

Dan hebben we een tweetal producten voor je uitgekozen die voor verschillende situaties te gebruiken zijn. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een slot voor je bus? Dan biedt het overvalslot van Abus de juiste bescherming.

Of wil je enkel je container goed afsluiten voor buitenstaanders? Dan is een discusslot de perfecte oplossing die goed met een ketting te bevestigen is.

2 Artikel(en)

 • Ivana discusslot verschillend sluitend

  Discusslot; De sterke beveiliging voor grote objecten.

  Er zijn verschillende situaties denkbaar waarin het fijn is dat je een slot hebt die je eigendommen beschermd tegen diefstal. Het discusslot verschillend sluitend is het slot voor gebruik met ketting. Hierdoor kun je bijvoorbeeld containers of gereedschapskisten gemakkelijk en goed beveiligen waardoor men geen kans heeft om deze door te knippen.

  • Wordt geleverd met 2 sleutels
  • Materiaal: Roestvrijstaal
  • Stiftcilinder: Messing
  meer informatie
  € 10,85 € 8,97 excl. btw

 • Abus overval + discus hangslot

  Beveilig je deuren, voertuigen en portalen met het universele overvalslot!

  Je wilt altijd de beste bescherming tegen diefstal, zeker als we het hebben over voertuigen, bestelwagens etc. van hoge waarde zonder deuraanslag. Het diskus overvalslot kun je gemakkelijk zelf monteren door de bevestigingsmaterialen die standaard meegeleverd worden. Daarnaast wordt het diskus hangslot beschermd door een corrosiebestendige slotkast waardoor je hem gemakkelijk op je bus kunt bevestigen.

  • Heb je een bus met twee vleugels? Dan biedt het slot je de perfecte bescherming tegen diefstal
  • Frontale cilinderingang die zorgt voor een gemakkelijke bediening
  meer informatie
  € 49,00 € 40,50 excl. btw

2 Artikel(en)