Deurvanger / Deurdranger

We laten je graag ons grote assortiment deurdrangers zien!

Een deurdranger is in bepaalde situaties onmisbaar om een veilige situatie te creëren. Kijk bijvoorbeeld naar een kinderdagverblijf of een zorgcentrum waar veel personen aanwezig zijn en extra veiligheid zeker belangrijk is.

Maar ook bij je thuis, wanneer je veel kleine kinderen hebt rondlopen, is het voorkomen van ongelukken door het plaatsen van een deurdranger zeker gewenst. 

Ben je enkel op zoek naar een glijarm voor je deurdranger?

Natuurlijk hebben we die ook, bekijk hier onze glijarmen!

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 12

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 12

Hulp nodig bij het vinden van de juiste deurdranger / deurvanger?

Of je nu op zoekt bent naar een goede basis deurdranger of naar een luxe en sterke uitvoering deurvanger, het maakt niet uit, want wij hebben ze allemaal! Hieronder vind je een mooie selectie aan deurdrangers welke we even kort toe lichten om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze zult maken.

Basis deurdranger

Zoek je een functionele deurdranger voor het soepel openen van je deuren en met een mooie prijs? Bekijk dan de Ivana 1620 SA deurdranger welke van alle gemakken is voorzien om je deuren soepel en automatisch te laten sluiten. Het is de deurdranger voor lichtere deuren waarbij je zelf in kunt stellen wanneer er wat extra druk wordt gezet op het dichtduwen van de deur. De deurdranger wordt met montage materiaal geleverd zodat je hem snel zelf kunt gaan monteren. En dat voor maar €35,95!

Zoek je een mooie deurdranger waarbij je de glijarm bijna niet tot niet ziet? Dan hebben we de Ivana 1670GA G deurdranger voor je! De Ivana Silverline serie staat voor een mooi design, dus deze deurvanger past eigenlijk bij alle binnen- en buitendeuren. Een prachtige uitvoering voor zowel links- als rechtsdraaiende deuren!

Deurdranger roestvrijstaal

Een deurdranger is vaak wel zichtbaar op een deur waardoor je deze graag van een mooi design deurdranger voorziet. Dat kan met de Ivana Silverline 1670GA deurdranger met glijarm en welke gemaakt is van roestvrijstaal wat zorgt voor de stoere uitstraling. De deurvanger heeft een soepele glijarm en kan zowel voor binnen- als buitendeuren gebruikt worden.

We hebben ook mooie design deurdrangers welke een gewicht van 100kg. kunnen dragen. Bekijk bijvoorbeeld de Ivana Silverline 1672GA deurdranger met glijarm eens. Door het roestvrijstaal heb je de robuuste en toch strakke uitstraling en kun je het traploos instellen middels het ventiel. De perfecte deurvanger met hoge sluitkracht en welke voldoet aan de EN 1154 norm!

Dorma deurdranger

Ook Dorma heeft mooie deurdrangers in zijn assortiment. Bekijk bijvoorbeeld de Dorma TS73V deurvanger die vaak wordt geplaatst op brand- en rookwerende deuren. Je kunt hem makkelijk op een links- of rechtsdraaiende deur plaatsen waarbij je kunt kiezen voor montage aan de scharnierzijde of met kopmontage aan de niet scharnierzijde. Perfect toch!

Een sterke deurdranger die wel tegen een stootje kan is de Dorma TS 83 deurdranger welke is gemaakt van zware kwaliteit gietijzer en aluminium. Door de openingsrem kan de deur niet onverwachts dichtklappen dus is de veiligheid gegarandeerd!

Een deurdranger is onmisbaar in situaties waarin de deuren vaak gebruikt worden, denk aan kinderdagverblijven, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen etc.