Huismerk Ivana

Ons huismerk

Binnen TPland beschikken we over een groot assortiment producten van verschillende A-merken. Maar ben je ook al bekend met ons huismerk Ivana? We vertellen je er graag iets meer over.

Over Ivana

'De Ivana groep is een inkooporganisatie voor groothandels en speciaalzaken in ijzerwaren, bouwbeslag, hang en sluitwerk, verven, gereedschappen, machines en bevestigingsmaterialen.' Binnen het grote assortiment worden A-merk kwaliteitsproducten, onder het label Ivana, gepresenteerd welke door middel van schaalvergroting worden geproduceerd. Hierdoor kan de hoge kwaliteit worden gewaarborgd. 

De productlijnen van Ivana

Ivana streeft naar de hoogst haalbare kwaliteit en en haalt hiervoor alles uit de kast. Zo zorgen ze voor een gedegen leverancierskeuze en de juiste toegevoegde producteigenschappen. Om de juiste kwaliteit te garanderen worden nieuwe producten pas toegevoegd aan het assortiment wanneer deze een jaar lang getest zijn op alle producteigenschappen.

Om duidelijkheid te creëren in hun aanbod en ervoor te zorgen dat de keuze voor het juiste product zo gemaakt is, heeft Ivana 3 verschillende productlijnen gecreëerd, namelijk:

  • Ivana Basic

De basis serie van Ivana staat voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Functioneel, goed en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Perfect voor thuisgebruik of de industriele en professionele sector. 

  • Ivana Silverline

Een stapje hoger komt de Ivana Silverline serie. Deze serie staat voor absolute kwaliteit en een mooi design. Deze serie wordt vaak toegepast binnen de industriele / professionele sector, maar kan ook goed gebruikt worden voor thuisgebruik wanneer je op zoek bent naar hoge kwaliteit en zeer goede prestaties. 

  • Ivana Goldline

 Als laatste is er de Ivana Goldline serie. Deze serie bestaat uit unieke, innovatieve producten voorzien van hoogwaardige kwaliteit en wordt voornamelijk voor professionele doeleinden gebruikt. Kwaliteit en een sterk design met een lange levensduur.