Retourneren

Op vrijdag 27 april is onze klantenservice niet telefonisch of per mail bereikbaar. Bestellingen plaatsen is geen enkel probleem. Deze worden op maandag 30 april direct verwerkt. Hierbij moet je rekening houden met een iets langere levertijd. Voorraads artikelen, die tussen 26 april 18:00 uur en zondag 29 april besteld zijn, zullen op dinsdag 1 mei geleverd worden.

Een product retourneren.

Het kan altijd voorkomen dat een product na ontvangst niet overeenkomt met hetgeen je verwacht hebt. Wil je hiervoor het product ruilen of retourneren? Dat is bij TPland geen probleem. Je kunt de bestelling dan uiteraard gratis retourneren.

Onze retourprocedure:

Hiervoor hebben wij een eenvoudige retourprocedure:

  • Download hier ons retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in.
  • Voor retourneren vanuit plaatsen buiten Nederland, kun je het internationale retourformulier gebruiken.
  • Vervolgens kun je een mail sturen naar info@tpland.nl om je retourzending te melden waarbij je het pdf bestand als bijlage kunt toevoegen.
  • Je ontvangt via e-mail een bevestiging van je verzoek. Hierin zullen we direct de vervolgprocedure uitleggen en kunnen we je een retourlabel sturen welke je direct op de doos kunt plakken.
  • Na ontvangst van je retourzending, sturen wij een ontvangstbevestiging via e-mail zodat je weet dat het product onbeschadigd is aangekomen.
  • Als laatste zullen we de betaling naar je rekening crediteren (dit neemt meestal 5 werkdagen in beslag). 

Annuleren van je bestelling.

Je kunt je bestelling annuleren zolang je order nog niet is verzonden. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt je order annuleren door een e-mail te sturen aan info@tpland met hierin de reden van de annulering. 
Een eventuele creditering(terugbetaling) wordt door ons binnen 30 dagen voldaan. 

14 tevredenheidsgarantie.

Mocht je niet tevreden zijn over het aan je geleverde artikel dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren, mits onbeschadigd en ongebruikt. Je betaalt geen annuleringskosten behalve de gemaakte verzendkosten.
Het terugsturen van de producten is gratis. Hiervoor kun je bovenstaande retourprocedure volgen.

Levering kluizen.

De aflevering van een kluis vindt uitsluitend gelijksvloers plaats en achter de eerste toegangsdeur. Mocht de toegang voorzien zijn van een dorpel, dan zijn wij genoodzaakt de kluis voor je toegangsdeur af te leveren. 
LET OP: Kluizen welke speciaal voor je besteld zijn worden niet door ons retour genomen.